Ra­dijs­sa­la­de met blauw­a­der­kaas

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Was de radijsjes, droog ze en snijd ze in vieren. Klop de olie met de azijn en zout en (versgemalen) peper naar smaak tot een dressing. Verbrokkel de blauwaderkaas. Schep de radijsjes en de krulsla in een schaal om met de dressing en bestrooi met de blauwaderkaas.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 130 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 2 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.