Meer­gra­nen­ma­ca­ro­ni met ge­hakt­bal­le­tjes

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de macaroni beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de macaroni in een vergiet uitlekken, doe de pasta terug in de pan en roer hem om met 1 el olijfolie. Houd de macaroni warm.
  2. Verhit in een wok of braadpan 2 el olijfolie en bak hierin, al omscheppend, de balletjes rondom bruin. Schep ze uit de pan. Schenk eventueel nog wat olie in de wok of braadpan en roerbak hierin de wokgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de gehaktballetjes weer terug, voeg de sugo basilico toe en breng het al roerend aan de kook (voeg eventueel wat water toe als de saus te dik is). Breng op smaak met zout en peper.
  3. Schep de macaroni in 4 diepe borden en schep de saus erop. Strooi de geraspte kaas erover.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 35 g
  • koolhydraten 59 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.