Steak Stro­ga­noff met pu­ree en cham­pig­nons

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 54

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit in een braadpan de boter en bak hierin de pepersteaks aan beide kanten bruin volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem ze uit de pan en houd ze warm in aluminiumfolie. Schep de champignonroerbakmix en de paprika in het bakvet en bak het al omscheppend 5 minuten.
  3. Bereid de stroganoffsaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de saus bij de groentemix en warm het nog even door.
  4. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en breng aan de kook. Stamp de aardappelen tot puree en breng op smaak met zout en peper. Serveer de pepersteaks met de aardappelpuree en stroganoffgroenten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 11 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.