Mexi­caan­se tor­til­la's

(45)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 45

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de mais en de witte bonen in tomatensaus erbij en laat het 5 minuten pruttelen. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen. Breng op smaak met zout en peper.
  2. Warm de tortilla's op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Leg de cornedbeef in het midden van de tortilla's. Verdeel de sla erover. Schep tot slot wat van het groente-bonenmengsel erop. Vouw ze dubbel en rol ze op.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 605 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.