Vistan­door­i met wok­groen­te

(83)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 83

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Dep de visfilets droog met keukenpapier en snijd ze in 4 gelijke stukken. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Meng de kruidenmix uit het pakket met 2 eetlepels olie en bestrijk de visfilets hiermee. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olie en bak de visfilets aan beide kanten 2-3 minuten. Neem ze uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Roer bij de bakolie 300 ml water en het zakje sausmix uit het pakket en breng het aan de kook. Roer de Griekse yoghurt en de tomatenblokjes erbij en laat de saus 3-4 minuten pruttelen.
  3. Verhit in een wok de rest van de olie en roerbak de wokgroente 4-6 minuten. Leg de visfilets op de saus, dek de koekenpan af en warm ze nog even door.
  4. Serveer de vis met rijst en wokgroente, schep de saus over de vis en strooi er wat peterselie uit het kruidenpakket over.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 600 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 72 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.