Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Ka­bel­jauw uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 417 kcal voedingswaarden
    • 15 min bereiden
    • 50 min wachten
(285)waardeer
Een lekker italiaans recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: vis, A-partjes, olijfolie, courgette, rode ui, tomaten en kabeljauwfilet Italiaans hoofdgerecht 4 personen 417 kcal
3 285

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter

Bereiden

Stap 1 Schep de Toscaanse aardappelpartjes in een ovenschaal om met 3 el olijfolie. Zet de schaal in de koude oven en schakel deze in op 225 °C. Bak ze, vanaf het moment dat de oven op temperatuur is, 15-20 minuten. Stap 2 Neem de aardappeltjes uit de oven. Meng de courgette, de ui en de tomaten door de aardappelen. Smeer de stukken kabeljauw rondom in met de rest van de olijfolie, bestrooi ze met wat zout en peper en leg ze op het aardappel-groentemengsel in de ovenschaal. Bak de schotel in de oven in 25-30 minuten gaar. Stap 3 Verdeel de ovenschotel over 4 borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 417 kcal
  • Eiwit 25 g
  • Vet 17 g
  • Koolhydraten 42 g
Tags