Quorn in ker­rie-ko­kos­saus met wit­te rijst

(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • schuimspaan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok, schep de knoflook erbij en bak hem 1 minuut. Schep de knoflook met de schuimspaan eruit. Roerbak in de knoflookolie de quornstukjes 3 minuten. Voeg de spitskool en de paprika toe en roerbak de groenten in ca. 8 minuten beetgaar. Bereid de kerriesaus volgens de aanwijzingen op de verpakking met de kokosmelk en roer de kerrie-kokossaus bij het groentemengsel in de wok. Warm het gerecht goed door. Serveer de witte rijst erbij.

Tip:

Voeg eventueel de knoflook weer toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 86 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.