Pas­ta met to­ma­ten-vis­saus

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een hapjespan en fruit hierin de ui. Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de tomatensaus toe en breng hem aan de kook. Voeg de visstukjes toe en stoof de dikke saus zachtjes al roerend ca. 5 minuten, of tot de vis gaar is. Giet de pasta af. Schep de penne door de saus of geef hem apart erbij.

Tip:

Voeg 1 bakje (150 gram) fruit des mers toe.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 89 g
  • vet 12 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.