Tro­pi­sche na­si goreng met cas­hew­no­ten

(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Giet de ananas af en vang het vocht op. Schenk het ananasvocht in een pan en vul het aan met water tot 700 ml. Strooi de rijst erin, voeg de bouillontablet toe en breng dit al roerend aan de kook. Kook de rijst verder volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Verhit de olie in de wok en roerbak de kipfilet hierin goudbruin. Voeg de Thaise roerbakmix toe en roerbak dit 5 minuten. Voeg de rijst, de ananas en de cashewnoten toe en roerbak het geheel ca. 5 minuten, of tot de rijst goudbruin is. Verdeel de nasi goreng over 4 borden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 94 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.