Roer­bak­maal­tje met lin­zen, tofu en cour­get­te

(56)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 56

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in de wok en roerbak hierin de ui goudbruin. Schep de tofu, de courgette, de linzen en de djintan erbij en roerbak het samen nog 5 minuten. Schep het steeds voorzichtig om. Geef de zilvervliesrijst erbij.

Tip:

Roerbak een fijngesneden teen knoflook mee voor een nog lekkerdere smaak.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 80 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 08-09

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.