Ve­ga­bur­gers met aard­ap­pe­len en bloem­kool

(29)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 29

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de aardappelen in ca. 20 minuten gaar. Leg na 5 minuten de bloemkoolroosjes op de aardappelen en kook ze samen bijna gaar. Bak de vegaburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit olie in een hapjespan en roerbak hierin de ui 3 minuten. Giet de aardappelen en de bloemkool af, schud ze goed droog en schep ze bij de uien in de pan. Bak de aardappelen en de bloemkool onder regelmatig omscheppen ca. 5 minuten, schep op het laatst de knoflook en de rozemarijn erdoor. Serveer de vegaburgers erbij.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 450 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.