Vis­va­ri­a­tie met bies­look­pu­ree

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 525 kcal voedingswaarden
    • 30 min. bereiden
    • 45 min. wachten
(7)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 7

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 225 °C. Schep de wokgroente diepgevroren in de rechthoekige ovenschaal. Leg de visvariaties op de groenten en zet de ovenschaal 40-45 minuten in de oven, tot de vis gaar is en het korstje krokant. Snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in 25 minuten gaar. Giet de aardappelen af. Breng de melk met de mosterd in een steelpannetje aan de kook. Schenk het bij de aardappelen, stamp ze tot puree en schep de bieslook erdoor. Serveer de puree bij het visgerecht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 525 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.