Oven­scho­tel met ti­la­pia­fi­let in ont­bijt­spek

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 410 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 35 min. wachten
(225)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 225

Ingrediënten

Keukenspullen
  • grote ovenschaal

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Doe de aardappelschijfjes in de ovenschaal (of verdeel ze over 4 kleine ovenschaaltjes), schep ze om met de olijfolie en de knoflook en bak de schaal ca. 20 min. in de oven. Kook de preiringen 10 min. in een laagje water, laat ze uitlekken en schep ze om met de tomatenblokjes. Verdeel de visfilets in 4 gelijke stukken, wrijf ze in met citroensap, zout en peper en wikkel om elk kruislings twee plakjes ontbijtspek. Neem de ovenschaal uit de oven, schep het preimengsel door de aardappeltjes en leg de vispakketjes erbovenop. Bak de schaal nog 10-12 min. in de oven, tot de vis gaar is.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.