Pas­ta met ham en tui­n­erw­ten in room­saus

(76)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 76

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit 2 el olijfolie in een hapjespan en bak hierin de ui en de champignons. Strooi de bloem erover en roer er 1 soeplepel pastakookwater bij, roer het mengsel glad. Voeg de kookroom toe en breng de saus al roerend aan de kook. Voeg de ham en de tuinerwten toe en laat de saus 5 minuten zachtjes pruttelen. Breng op smaak met zout en peper Giet de pasta af en schep de rest van de olie erdoor en breng op smaak met zout en peper. Verdeel de pasta over de borden en schep de saus erop. Lekker met verse peterselie.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 700 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 95 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 06-07

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.