Azi­a­ti­sche rund­vlees­scho­tel

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 84

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kool in repen snijden. Peterselie fijnsnijden. Cashewnoten grof hakken. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Cashewnoten en peterselie door rijst scheppen en met deksel op pan 15 min. laten staan. Intussen olie in wok verhitten en runderreepjes omscheppend bruinbakken. Kokosmelk en boemboe toevoegen, doorscheppen en aan de kook brengen. Kool en peen toevoegen en gerecht ca. 3 min. laten stoven. Rijst over 4 borden verdelen. Rundvlees ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 640 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.