Ta­gli­a­tel­le put­ta­nes­ca met ka­bel­jauw

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 80

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ui pellen en snipperen. Uiteinden van aubergine verwijderen en rest in kleine blokjes snijden. Olie verhitten en ui fruiten. Aubergineblokjes enkele min. meebakken. Pastasaus toevoegen, pot omspoelen met klein beetje water en bij saus gieten. Geheel ca. 20 min. op laag vuur laten pruttelen. Intussen tagliatelle bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Kabeljauwfilet in stukjes snijden en samen met tomaatblokjes laatste 5 min. mee verwarmen met saus. Tagliatelle serveren met puttanesca-vissaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 455 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 04-05

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.