Ve­ga­bur­ger met wor­tel­sa­la­de

(132)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
4 132

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de groenteburgers. Verhit de olie in een koekenpan en bak de groenteburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rasp de winterpeen.
  3. Maak een dressing van de mayonaise met het citroensap en breng op smaak met peper en zout en roer door de winterpeen.
  4. Besprenkel de shoarmabroodjes met water, snijd ze aan één kant open en bak ze ca. 2 min. in het midden van de oven. Breng ondertussen de yoghurt op smaak met de knoflook en peper en zout. Vul de broodjes met de winterpeen en een halve groenteburger. Serveer de yoghurtsaus er apart bij.

Tip:

Vul de shoarmabroodjes ook met wat rucola (zak 75 g).

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.