Vis­ca­ke uit de oven

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 400 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(106)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 106

Ingrediënten

Keukenspullen
  • kleine cakevorm (20 cm), ingevet

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit 2 el olie en fruit de ui. Dep de vis goed droog en bak hem mee. Druk de vis uit elkaar met een houten lepel. Verhit de oven voor op 200 °C. Roer de crème fraîche en de helft van de augurken door de vis, breng op smaak met zout en peper en meng de eieren erdoor. Doe het geheel over in de cakevorm en bak het in 20 min. gaar. Rasp de winterpeen en de appel en meng dit met de rest van de augurk en de rest van de olie, breng op smaak met zout en peper. Serveer de wortelsalade bij de viscake. Lekker met brood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 7 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.