Pas­ta put­ta­nes­ca

Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie.

(110)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Écht Italiaanse pasta met de pure smaken van kappertjes, ansjovis en peterselie. 4 personen
2 110

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook lichtbruin.
  3. Snijd de peterselie fijn. Schelp de knoflook met de olie door de pasta, roer dan de ansjovis, de kappertjes en de peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Lekker met een tomatensalade.

video

Knof­look snij­den

Instructievideo - 00:57 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 15 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 780 mg
  • vezels 3 g
Tags
Ook te zien in

Pasta puttanesca

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pas­ta put­ta­nes­ca

1
1
  • 400 g tagliatelle

Kook de tagliatelle beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 tenen knoflook

Snijd de knoflook fijn.

Knoflook snijden

Instructievideo

00:57 min.

3
3
  • 4 el olijfolie

Verhit de olie in een koekenpan en bak de knoflook lichtbruin.

4
4
  • 2 el verse peterselie

Snijd de peterselie fijn.

5
5
  • 46 g ansjovisfilets
  • 3 el kappertjes

Schelp de knoflook met de olie door de pasta, roer dan de ansjovis, de kappertjes en de peterselie erdoor. Breng op smaak met peper en zout.

combinatietip:

Lekker met een tomatensalade.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.