Noe­delsoep met kip­fi­let en pak­soi

Een van de voordelen van dit luchtige, Oosterse soepje? Het staat in een handomdraai op tafel!

(247)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Een van de voordelen van dit luchtige, Oosterse soepje? Het staat in een handomdraai op tafel! 4 personen
3 247

Ingrediënten

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Breng het water aan de kook met het kippenbouillontablet. Snijd het wit van de paksoi in reepjes en het groen in dunne slierten. Snijd de kipfilet in reepjes en de rode peper in fijne ringetjes. Schep het wit van de paksoi, de kip en de peper in de bouillon, laat 10 min. zachtjes doorkoken. Schep de mihoen bij de soep en laat nog 2 minuten meekoken. Breng de soep op smaak met sojasaus. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep het groen van de paksoi door de soep en strooi de bosui erover.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 21 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Noedelsoep met kipfilet en paksoi

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Noe­delsoep met kip­fi­let en pak­soi

1
1
  • 1 kippenbouillontablet
  • 1 liter water
  • 1 struik paksoi
  • 300 g kipfilet

Breng het water aan de kook met het kippenbouillontablet. Snijd het wit van de paksoi in reepjes en het groen in dunne slierten. Snijd de kipfilet in reepjes en de rode peper in fijne ringetjes.

2
2
  • ¼ pakje mihoen
  • 2 el sojasaus

Schep het wit van de paksoi, de kip en de peper in de bouillon, laat 10 min. zachtjes doorkoken. Schep de mihoen bij de soep en laat nog 2 minuten meekoken. Breng de soep op smaak met sojasaus.

3
3
  • 3 bosuitjes

Snijd de bosuitjes in ringetjes. Schep het groen van de paksoi door de soep en strooi de bosui erover.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.