Boe­ren­kool­pes­to

(67)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 67

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer of keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de boerenkool in een bodem water met zout in 10 minuten. Rooster de pecannoten in 3-5 minuten in een droge koekenpan op middelhoog vuur. Schud ze regelmatig om. Giet de boerenkool goed af. Maal de boerenkool met de noten, de knoflook, de kaas en de olijfolie tot een grove pesto. Breng op smaak met zeezout en versgemalen peper. Lekker met gekookte of gebakken krieltjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 280 kcal
  • eiwit 5 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.