Ro­de­kool­stamp­pot met kal­koen­fi­let

(103)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 103

Ingrediënten

Keukenspullen
  • aardappelstamper

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kalkoenfilets bestrooien met cajunkruiden. Aardappelen in gezouten water gaarkoken, afgieten en met zure room stampen. Kruiden met peper en zout naar smaak. Bosui fijnsnijden en door stamppot scheppen. Rodekool intussen in steelpan verwarmen en door stamppot scheppen. Kalkoenfilets in boter aan beide zijden snel bakken. Stamppot over 4 borden verdelen en kalkoenfilets erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 430 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.