Groen­te­ri­sot­to met knof­look­gar­na­len

(71)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 71

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Sjalotjes pellen en fijnsnijden. Paprika's in dunne repen snijden. Dille fijnsnijden. 2 el olijfolie in braadpan verhitten en sjalotjes ca. 1 min. bakken. Rijst toevoegen en meebakken tot alle korrels glanzen. Bouillon deel voor deel toevoegen en risotto in ca. 10 min. gaarkoken. Paprika laatste 3 min. laten meekoken. Zout en peper naar smaak toevoegen. Dille door risotto scheppen en risotto met deksel op pan ca. 15 min. laten staan. Intussen rest olijfolie in wok verhitten en mosselen en garnalen ca. 2 min. omscheppend bakken. Risotto over 4 diepe borden verdelen. Mossel-garnalenmengsel erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 460 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 63 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.