Ba­bi ket­jap met oos­ter­se groen­ten

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 615 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 30 min. wachten
(66)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 66

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenvaste braadpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen tot 160 °C. Peper uit pakket halveren, zaadlijsten verwijderen en peper in dunne reepjes snijden. Knoflook pellen en vlees in blokjes snijden. Olie verhitten in braadpan en vleesblokjes rondom bruinbakken. Bestrooien met gemberpoeder en zout naarsmaak. Knoflook persen, peperen ui en prei uit pakket toevoegen en enkele min. fruiten. Ketjap en 100 ml water toevoegen en pan 30 min. in oven zetten. Intussen mienestjes bereiden volgens aanwijzingen op verpakking. Paksoi wassen en kleinsnijden en samen met taugé uit pakket door vleesgerecht scheppen. Geheel nog 1-2 min. verwarmen en serveren met mienestjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 43 g
  • koolhydraten 73 g
  • vet 17 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2009 week 02-03

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.