Lauw­war­me sa­la­de met kalfs­schnit­zel­reep­jes

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bestrooi het vlees met peper en zout. Kook de spruitjes in water met zout in 5 min. gaar. Giet af. Verhit ondertussen 25 g boter in een hapjespan en bak het vlees in 4 min. knapperig. Neem uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
  2. Verhit 25 g boter en bak de krieltjes 10 min. op laag vuur. Zet het vuur hoger, voeg de spruitjes toe en laat al omscheppend 8 min. bakken. Voeg het vlees en de dressing toe, schep om en warm door. Haal de pan van het vuur. Schep de sla erdoor en serveer.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 400 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 51 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.