Je hebt een verouderde versie van Internet Explorer, daarom werkt deze site niet optimaal.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je deze site niet zien.

Har­ti­ge taart met ge­rook­te kip en pa­pri­ka

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 620 kcal voedingswaarden
    • 20 min bereiden
    • 35 min wachten
(382)waardeer
Een lekker recept. Het hoofdgerecht bevat de volgende ingrediënten: gevogelte, bladerdeeg, paprikamix, gerookte kipreepjes, crema van zongedroogde tomaten, scharreleieren, hüttenkäse, verse bieslook, veldsla en yoghurtdressing hoofdgerecht 4 personen 620 kcal
3 382

Ingrediënten

Bekijk je boodschappenlijst op ah.nl/appie
Keukenspullen
  • quiche- of ovenschaal doorsnede 24 à 26 cm

Bereiden

Oven voorverwarmen op 220 °C. Deegrol uitrollen en met bijbehorend bakpapier in bakvorm leggen. Deeg stevig langs wanden van vorm aandrukken en het er iets overheen laten hangen. Bodem van deeg met vork inprikken. Paprika's schoonmaken en in heel dunne reepjes snijden. In kom paprika en kipreepjes mengen met crèma van tomaten, zout en peper naar smaak toevoegen. Kipmengsel over taartbodem verdelen. In kom eieren loskloppen, hüttenkäse erdoor scheppen, bieslook erboven fijnknippen en zout en peper naar smaak toevoegen. Eimengsel over taartvulling verdelen. Hartige taart in midden van oven in ca. 35 min. goudbruin en gaar bakken. Taart iets laten afkoelen. Intussen veldsla mengen met yoghurtdressing. Taart in 8 punten snijden. Salade over 4 grote borden verdelen. Op elk bord 2 punten taart leggen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • Energie 620 kcal
  • Eiwit 33 g
  • Vet 41 g
  • Koolhydraten 30 g
Tags