Ru­co­l­ap­u­ree met ro­de­kool en stoof­pe­ren

(44)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 44

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In braadpan boter verhitten en hierin gehaktballen rondom bruinbakken. 75 ml water toevoegen, deksel op pan doen en vuur laag zetten. Gehaktballen in ca. 20 min. gaarbakken. Intussen rodekool en stoofperen verhitten volgens aanwijzingen op verpakkingen. 750 ml water aan de kook brengen. Water in pan afgieten en al roerend met garde aardappelpuree toevoegen. Rucola fijnsnijden en door puree mengen. Bij rucolapuree rodekool, over lengte gehalveerde stoofperen en gehaktbal serveren en overgieten met jus uit braadpan.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 650 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 66 g
  • vet 32 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.