Groen­te­kor­ma met no­ten­rijst en naan

(63)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
indiaas hoofdgerecht 4 personen
3 63

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 175 °C. Naan bakken volgens aanwijzingen op verpakking. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen olie verwarmen in hapjespan, kikkererwten afgieten en onder koud water afspoelen. Alle groenten in pan even aanbakken. Saus erbij gieten, zachtjes aan de kook brengen en dan met deksel op pan 7-8 min. laten stoven. Amandelschaafsel in droge koekenpan lichtbruin roosteren. De groentekorma op rijst serveren, amandelschaafsel erover strooien en naan in stukken erbij geven.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 620 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 52-01

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.