Piz­za­toast

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 6 stuks
3 13

Ingrediënten

Keukenspullen
  • uitsteekrondje doorsnede ca. 10 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Grill voorverwarmen op hoogste stand. Met uitsteekrondje rondjes uit brood steken. Broodrondjes aan één zijde onder grill ca. 45 seconden roosteren. In kom tomatensaus mengen met pesto. Laagje pesto-tomatensaus op ongeroosterde zijde smeren. Olijven in stukjes en artisjokharten in zessen snijden. Verdelen over canapés. Als laatste geraspte kaas erover strooien. canapés onder grill ca. 2 minuten roosteren. Warm serveren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 19 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.