Pa­té­rol­le­tjes met mos­terd en ei

(91)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans borrelhapje 24 stuks
3 91

Ingrediënten

Keukenspullen
  • huishoudfolie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren in ca. 10 minuten hard koken, onder koud water spoelen, pellen en fijnhakken. Met broodmes korstjes van brood snijden. Met deegroller sneetjes platrollen. Bieslook boven kom fijnknippen en mengen met gehakt ei. In kom paté en kaas mengen en gladroeren. Broodplakjes per 2 in lengte achter elkaar leggen, en uiteinden aan elkaar vastdrukken. Broodplakken insmeren met mosterd. Vervolgens laagje patémengsel erop smeren en bestrooien met ei-bieslookmengsel. Broodplakken oprollen en tot gebruik in plasticfolie in koelkast leggen. Rolletjes met elektrisch mes of broodmes in schuine plakjes van ca. 1 cm snijden. Op schaal serveren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.