As­per­ge-ham­rol­le­tjes in fi­lo­deeg

(52)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 12 stuks
3 52

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

(Filodeeg van tevoren volgens aanwijzing in ca. 2 uur laten ontdooien). Oven voorverwarmen op 225 °C of gasoven 5. Asperges halveren. Hamplakjes bestrooien met salie. In elke plak ham 2 halve asperges rollen. Filodeeg verdelen in repen, zo breed als asperge-hamrolletjes. Deeg bestrijken met olie. Ei loskloppen. Hamrolletjes in 2 plakjes filodeeg rollen en bestrijken met losgeklopt ei. Vervolgens in midden van oven in ca. 10 minuten goudbruin bakken. Warm of koud serveren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 90 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.