Wen­tel­teef­jes met gor­gon­zo­la en ro­ze­ma­rijn

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans borrelhapje 8 stuks
3 48

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wrijf de gorgonzola in een kom fijn met een vork en roer er 1 el crème fraîche en 1 el sherry door. Ris de naaldjes van de takjes rozemarijn en meng ze door de kaascrème. Breng op smaak met peper. Besmeer 4 sneetjes brood dik met kaascrème. Leg de andere sneetjes erop, druk ze licht aan en snijd het brood in driehoeken. Strijk de kaascrème aan de broodranden glad. Klop het ei los met 1 el crème fraîche, 1 el sherry, versgemalen peper en zout. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de olie. Wentel de brooddriehoekjes door het eimengsel. Bak de wentelteefjes op niet te hoog vuur aan beide kanten goudbruin en serveer direct.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 9 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.