Bruschet­te met ge­droog­de-to­maat­ta­pe­na­de

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 12 stuks
3 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine
  • broodrooster

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pel de knoflook en hak deze fijn in de keukenmachine. Voeg de olijven en tomaten toe en meng het kort, tot een tapenade ontstaat. Schenk de olie erbij en breng op smaak met (cayenne)peper. Snijd het brood in dunne sneetjes en rooster deze even in de broodrooster. Snijd de mozzarella elk in 6 plakjes. Beleg elke bruschetta met een plakje mozzarella. Schep de tapenade erop en bestrooi met het basilicum.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 170 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 11 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.