Rös­ti­koek­jes met gra­vad lachs

(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 20 stuks
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • uitsteekvormpje doorsnede 3 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Gravad lachs met uitsteekvormpje in 20 rondjes snijden. In schaal ei met slagroom loskloppen. Rösti door eiermengsel scheppen. Op smaak brengen met snufje zout en peper. In koekenpan olie verhitten en telkens ca. 1/2 eetlepel beslag in de pan scheppen. Met onderkant van eetlepel plat drukken. Röstikoekjes ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Koekjes op voorverwarmde schaal leggen en op elk koekje een plakje gravad lachs leggen. Garneren met toefje dille.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.