Ge­vul­de wit­lof­schuit­jes

(73)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans borrelhapje 12 stuks
3 73

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Appel schillen, klokhuis verwijderen en in kleine stukjes snijden. Besprenkelen met citroensap. Peterselie fijnhakken. Walnoten grof hakken. Roquefort in plakken snijden, in stukjes snijden en in kom mengen met appelblokjes. In andere kom gehakte peterselie mengen met spekjes en walnoten. Blaadjes witlof wassen, droogdeppen met keukenpapier en besprenkelen met citroensap. Witlofschuitjes vullen met kaasmengsel en noten-spekmengsel erover strooien. Schuitjes serveren op schaal of per persoon op kleine bordjes.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 55 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 1 g
  • vet 5 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.