Kas­tan­je­cham­pig­nons met an­sjo­vis­crè­me

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 20 stuks
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Champignons schoonvegen met keukenpapier en steeltjes verwijderen (worden niet gebruikt). Olie verhitten en champignons snel rondom bakken. Bedruppelen met citroensap en bestrooien met zout en versgemalen peper. Ca. 2 minuten zachtjes smoren. Intussen ansjovisfilets kleinsnijden en vervolgens met vork fijnwrijven. Roomkaas, slagroom en pesto erdoor roeren. Op smaak brengen met (weinig) zout en versgemalen peper. Warme champignons hoog opvullen met ansjoviscrème. Garneren met peterselie. Direct serveren.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 45 kcal
  • eiwit 2 g
  • vet 4 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.