Ha­ring­tar­taartje

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans borrelhapje 12 stuks
3 25

Ingrediënten

Keukenspullen
  • uitsteekvormpje Ø 3 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwijder de staart van de haringen en snijd de haringen fijn. Meng in een kom de haring met de sjalot, de crème fraîche en het citroensap. Breng op smaak met peper en zout. Schaaf met de kaasschaaf 12 plakjes komkommer. Leg op de roggebroodrondjes. Zet de uitsteekvormpjes erop en schep op elk rondje 2 tot 3 tl haringtartaar. Strijd glad met een theelepel. Knip het bieslook in stukken van 2 cm. Leg op elk tartaartje 3 sprietjes bieslook.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 40 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.