Pi­ro­schki met krui­den­ri­cot­ta

  • borrelhapje
  • 10 stuks
  • 475 kcal voedingswaarden
    • 25 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(33)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 10 stuks
3 33

Ingrediënten

Keukenspullen
  • deegsteker doorsnede 10 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bladerdeeg in ca. 10 minuten laten ontdooien. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Peterselie en kervel fijnsnijden en in kom mengen met ricotta en zure room. Op smaak brengen met zout en peper. Deegplakjes uitsteken en insmeren met losgeklopt ei. Op midden van deegplakjes ricotta-kruidenmengsel verdelen. Deeg dichtvouwen en rand met vork aandrukken. Bovenkant met ei insmeren. Pasteitjes op bakplaat rangschikken en in midden van oven in ca. 20 minuten gaar bakken.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 475 kcal
  • eiwit 10 g
  • koolhydraten 27 g
  • vet 37 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.