Pad­den­stoe­len­cros­ti­ni

(53)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 16 stuks
3 53

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui al omscheppend 3 min. Voeg de paddestoelen toe en bak op hoog vuur al omscheppend ca. 5 min. Strooi er peper en zout naar smaak over. Voeg het citroensap toe en laat kort afkoelen. Rooster het brood en snij de sneetjes diagonaal door. Besmeer de sneetjes brood met de pesto. Verdeel het paddestoelenmengsel erboven en bestrooi met de peterselie.

Tip:

U kunt ook 3 plakken rauwe ham in reepjes over de paddenstoelen leggen. Of schaaf er Parmezaanse kaas over.

video

Ui snip­pe­ren

Instructievideo - 00:52 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 65 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 8 g
  • vet 3 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Kookboek: Amuses

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.