Rood­fruit-cho­co­la­derots­jes

  • nagerecht
  • 20 stuks
  • 80 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(17)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 20 stuks
4 17

Ingrediënten

Keukenspullen
  • bakpapier

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Leg een vel bakpapier op een snijplank. Smelt de chocolade in de magnetron: verhit de blokjes steeds 30 seconden en roer het door. Herhaal dit tot de chocolade is gesmolten en schep er dan meteen het rode fruit met de muesli door. Schep met 2 lepels ca. 20 rotsjes van het chocolademengsel op het bakpapier. Laat de cranberry-chocoladerotsjes in de koelkast in 1 uur hard worden. Bewaar ze in een afgesloten trommel op een koele plek, buiten de koelkast (ongeveer een week houdbaar).

Tip:

Voor een speels kleureffect kunt u variëren met andere soorten chocolade, zoals witte chocolade (bijv. met crispy rice), melkchocolade (bijv. met karamel) of extra pure chocolade.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 80 kcal
  • eiwit 1 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 4 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.