Ge­fri­tuur­de moz­za­rel­la met aman­del

  • borrelhapje
  • 12 stuks
    • 20 min. bereiden
(19)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 12 stuks
3 19

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steek in de mozzarellabolletjes een amandel. Maal het snee brood of stokbrood in de keukenmachine fijn met wat peterselie, basilicum en zout naar smaak. Bestrooi de mozzarellabolletjes met zout en (versgemalen) peper. Haal de bolletjes achtereenvolgens door wat bloem, losgeklopt ei en tot slot door het kruidenbroodkruim. Verwarm frituurolie voor op 180 °C. Frituur de bolletjes in 2-3 min. goudbruin en krokant. Serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.