Vij­gen en da­dels met mas­car­po­ne

  • borrelhapje
  • 8 stuks
    • 20 min. bereiden
(119)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans borrelhapje 8 stuks
3 119

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de dadels open en haal de pit eruit. Snijd de vijgen doormidden en snijd het snijvlak in met een scherp mesje. Vul de dadels en vijgen elk met 1 tl mascarpone. Vouw een blaadje basilicum om de dadels en vijgen en wikkel hieromheen een reepje pata negra ham.

Tip:

*AH Excellent voor de Feestdagen product. Tijdelijk in het assortiment.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.