IJs­kof­fie

(84)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 84

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge glazen
  • blender

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp met een kaasschaaf of dunschiller chocoladekrullen van de chocoladesticks. Doe de ijsblokjes in een theedoek en crush de blokjes met een hamer (dit kan ook met sommige keukenmachines of blenders). Meng de espressokoffie met de cognac en gecrushte ijsblokjes. Doe het resultaat in een blender of hoge kom en mix het kort met slagroom, basterdsuiker en kaneel. Schenk de drank in 4 hoge glazen, bestrooi met de chocoladekrullen en steek er evt. 2 chocoladesticks in. Serveer direct!

Tip:

Liever geen alcohol? U kunt de cognac weglaten.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 0 kcal
  • eiwit 0 g
  • koolhydraten 0 g
  • vet 0 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.