Ge­gril­de gar­na­len met li­me­dip

  • borrelhapje
  • 4 stuks
    • 15 min. bereiden
(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
borrelhapje 4 stuks
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenpapier
  • grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Meng 3 el Griekse yoghurt met de limeschil, mayonaise en zout en peper naar smaak. Bestrooi de dip met paprikapoeder. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Bestrijk de garnalen dun met olie en bestrooi met zout en peper naar smaak. Verhit de grillpan en gril de garnalen in ca. 5 min. roze met bruine strepen. Serveer de garnalen met de dip.

Tip:

Als u garnalen in de schil grilt, blijven ze veel smakelijker. Wilt u het uw gasten makkelijk maken, laat de garnalen dan na het grillen even afkoelen en pel ze vast voor, op het staartje na.

Voedingswaarden (per stuk)
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.