Ma­kreel­ril­let­te met toast

  • voorgerecht
  • 4 personen
  • 415 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(36)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
4 36

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rasp 1 theelepel van de groene schil van de lime. Halveer de vrucht en pers de helft waarvan de schil geraspt is uit. Snijd van de andere helft halve partjes. Maak de makreelfilet los. Roer de losgemaakte makreel door de boter met het limesap en de limerasp. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Doe het makreelmengsel over in een bakje en laat het 1 uur in de koelkast opstijven. Rooster het brood in de broodrooster en snijd het in repen. Serveer de makreelrilette met toast en wat partjes lime.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 9 g
  • koolhydraten 35 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.