Biet­jespu­ree met peco­ri­no­koek­jes

(104)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
voorgerecht 4 personen
3 104

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Splits het ei (het eiwit wordt niet gebruikt). Pureer de bietjes met de kaas en het eigeel, breng op smaak met de dragon, 2 el olie, (versgemalen) peper en eventueel zout. Schep de puree in een kommetje. Verwarm een koekenpan met antiaanbaklaag. Schep er naast elkaar 4 el pecorino in, zodat u 4 pecorinokoekjes krijgt. Bak ze op middelhoog vuur goudbruin. Laat ze voorzichtig uit de pan op een gekoeld bord glijden en opstijven.
  2. Meng de rucola met de rest van de olie en zout en peper naar smaak. Schep de bietenpuree in 4 kommetjes en garneer met de rucola. Steek vlak voor het serveren een pecorinokoekje in de puree.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 250 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 21 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.