Zee­wolf met gar­naal­tjes en zwar­te ta­gli­a­tel­le

(216)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 216

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. (max. 1 uur van tevoren) Meng de garnalen in een kom met de mierikswortel, het basilicum en (versgemalen) peper naar smaak. Wrijf de zeewolffilets in met zout, peper en sinaasappelsap en laat ze even liggen. Strooi de bloem op een bord en wentel de visfilets erdoor.
  2. Kook de tagliatelle in een pan met ruim kokend water met wat zout in 7-8 minuten beetgaar. Verhit de boter in een koekenpan en bak de zeewolffilets op matig hoog vuur in 8-10 minuten bruin en gaar, keer ze regelmatig. Laat de tagliatelle in een vergiet uitlekken. Draai een portie tagliatelle rond een vork en laat dit als een nestje in het midden van een warm bord glijden. Leg er een zeewolffilet op. Schep de garnalen door het bakvet en schep ze daarna direct op de zeewolffilet.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 500 kcal
  • eiwit 44 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.