Truf­fel­pa­té in pan­cet­ta

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans voorgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Keukenspullen
  • cocktailprikkers

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Kook de sherry in een pannetje op hoog vuur in ca. 4 minuten in tot stroop. Snijd de truffelpaté in 4 gelijke plakken en verpak elke plak in 2 plakjes pancetta, steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit een droge koekenpan met antiaanbaklaag en bak de in pancetta verpakte paté op hoog vuur 1-2 minuten lichtbruin, keer halverwege. Leg wat blaadjes rucola op elk bord en een patépakketje. Druppel er sherrystroop over.

Tip:

*AH Excellent voor de Feestdagen product. Tijdelijk in het assortiment.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 295 kcal
  • eiwit 11 g
  • koolhydraten 3 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.