Ti­la­pia met roer­bak­sui­ker­peul­tjes

(46)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 46

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Intussen vis in drie schuine stukken snijden en in hete koekenpan in 2 el olie bakken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Intussen 1 el olie in wok verhitten. Peultjes 3 min. wokken. Thaise wokgroente toevoegen. 4 min. al omscheppend meebakken. Kokosmelk en 2 el currypasta (of meer naar smaak) toevoegen, doorscheppen en 5-7 min. inkoken. Als laatste stukken vis voorzichtig door curry scheppen. Rijst over 4 borden verdelen en saus erbij scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 74 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.