Dil­le­rijst met vis-groen­te­saus en ri­vier­kreef­tjes

(18)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 18

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hapjespan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Dille fijnsnijden. Koolvis in stukjes snijden. Rijst koken volgens aanwijzingen op verpakking. Dille erdoor scheppen. Hapjespan met boter verhitten. Hierin prei ca. 2 min. omscheppend bakken. Wortel toevoegen en 1 min. meebakken. Vis toevoegen en ca. 1 min. meebakken. Bouillon toevoegen, alles aan de kook brengen en ca. 1 min. zachtjes doorkoken. Crème fraîche en rivierkreeftjes erdoor scheppen. Saus doorwarmen (niet meer laten koken) en zout en peper naar smaak toevoegen. Intussen tuinerwten in ruim kokend water met zout naar smaak gaar koken. Kookwater afgieten. Rijst en tuinerwten over 4 borden verdelen. Vis-groentesaus ernaast scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2008 week 50-51

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.